lille_kbl_logo KABEL- OG LINIEMESTERFORENINGEN

Sikrer Danmarks elforsyning 

Brugerinvolvering i forhold til Kabel- og Liniemesterforeningen

Overskriften på 2. halvleg, på medlemsmødet den 29. oktober, var brugerinvolvering i forhold til Kabel- og Liniemesterforeningens fremadrettede virke.
De medlemmer af foreningen, der var mødt op på Hindsgavl Slot, fik til opgave at besvare et antal ”brændende spørgsmål” via den såkaldte Café-metoden.

Iscenesætteren var Sten Olin fra InSource A/S, som i samarbejde med hhv. bestyrelsen og arbejdsgruppen til formålet havde udarbejdet 8 spørgsmål, som skulle belyses af medlemmerne, hvortil der skulle findes nogle brugbare løsninger.

Café-metoden går i sin enkelthed ud på, at der dannes et antal grupper – benævnt caféer – i et og samme rum, hvor hver café behandler et specifikt spørgsmål som afkræver en personligt svar. Café medlemmerne roterer blandt hinanden efter et bestemt interval.

forside

Metoden er effektiv modsat traditionelt gruppearbejde, da det er muligt at behandle flere emner i et og samme rum, og hver café har sin egen fortælling. Princippet er; alle får noget at vide, men alle får ikke alt at vide. Rotationerne foregår i et kontrolleret kaos, hvor den eneste der bliver siddende i hver af caféerne er Caféværten. En af de opgaver Caféværten er pålagt, er at fastholde ”gæsternes” synspunkter og svar i forhold til caféens brændende spørgsmål.

 

 

Læs hele artiklen i blad nr 11 – 2013