lille_kbl_logo KABEL- OG LINIEMESTERFORENINGEN

Sikrer Danmarks elforsyning 

Det er aldrig for sent at uddanne sig

Det er Peder Rasmussen, forsyningsoperatør fra EnergiMidt i Silkeborg, et godt eksempel på. Peder begyndte sin karriere hos EnergiMidt tilbage i 1993 som ufaglært entreprenørmedarbejder. 20 år senere – i en alder af 49 år – modtog han den 26. august Dansk Industri Silkeborgs Lærlingepris 2013 efter at have færdiggjort uddannelsen som forsyningsoperatør fra Skive Tekniske Skole i december 2012.  Dansk Industris lærlingepriser uddeles til lærlinge, der har ydet en særlig faglig og/eller social indsats og som desuden udmærker sig ved at være flittige, hjælpsomme, energiske, opfindsomme eller gode kammerater.
Det er en fornøjelse at overrække lærlingeprisen til Peder. Hans faglighed er i top, men derudover evner han på bedste vis både at tænke innovativt og at fungere som sparringspartner for ledelse og kolleger. Det er medarbejdere som ham, der er med til at gøre danske virksomheder konkurrencedygtige, udtaler Peter Stampe, som er formand for Dansk Industri i Silkeborg.

En ny uddannelse med høj faglig kvalitet

Forsyningsoperatøruddannelsen, der er en 2-årig uddannelse fordelt på teori og praksis, startede i 2007, og er et godt eksempel på, at virksomheder som EnergiMidt og uddannelsesinstitutioner som Skive Tekniske Skole, kan få succes gennem et tæt samarbejde. Der er et stigende behov for høj faglighed.

Læs hele artiklen i blad nr 9.