lille_kbl_logo KABEL- OG LINIEMESTERFORENINGEN

Sikrer Danmarks elforsyning 

Formandsvalg 2015

Formandsvalg

Foreningen skal, som bebudet på Årsmødet 2014 i Frederikshavn, have ny  formand ved Årsmødet 2015 på Hindsgavl Slot, da jeg er gået på efterløn.

Vi mangler emner til posten.

Den person, vi i bestyrelsen ønsker, er en person, som vil være med til at drive foreningen ind i fremtiden. Opgaverne som formand for Kabel- og Liniemesterforeningen består blandt andet i at repræsentere foreningen ud af til, planlægge bestyrelsesmøder, aflægge en beretning på Årsmødet og tegne foreningen over for omverdenen.

Det er en alvorlig situation, vi som forening er kommet i, for uden en formand kan foreningen ikke drives, hvilket vil sige, at hvis der ikke er nogle, der melder sig som emner til formandsposten, er det slut med Kabel- og Liniemesterforeningen efter 75 år.

Det er derfor meget vigtigt, at de, som ønsker at have Kabel- og Liniemesterforeningen i fremtiden, melder sig på banen. Det er ikke sådan, at du som ny formand kommer til at stå ene med opgaverne. For det første er der en meget kompetent bestyrelse, som vil hjælpe med alt mulig, og desuden vil jeg også gerne give min viden videre til den nye formand, så kom på banen så hurtigt som muligt, så du kan komme med i arbejdet. Hvis du stadig synes, at vi skal have Kabel- og Liniemesterforeningen, er det nok lige dig, vi står og mangler, for uden en formand kan en forening ikke drives.

På bestyrelsens vegne

Søren Oest-Jacobsen
Afgående formand