lille_kbl_logo KABEL- OG LINIEMESTERFORENINGEN

Sikrer Danmarks elforsyning 

Forsyningsoperatør uddannelsen

Den to-årige uddannelse som forsyningsoperatør er for dig, der gerne vil udvikle dig fagligt og bringe nye kompetencer ind i arbejdslivet.
Erhvervserfaring inden for et af de håndværksmæssige fag eller en bredere erfaring på arbejdsmarkedet, er et godt udgangspunkt for job i offshore-  og energiforsyningsbranchen.


Nutidens forsyningsoperatører arbejder under den blå himmel med servicering af store installationer på havvindmølleparker eller boreplatform. Det kan også være, med tæt kundekontakt hjemme hos familien, der skal have sit internet eller tv-signal til at virke. Uddannelsen som forsyningsoperatør giver et godt grundlag for begge slags job.

 

 

 

 

Forsyningsop2

 

Uanset hvilken retning, der vælges, er forsyningsoperatøren med til at sikre en stabil forsyning af den energi og informationsteknologi, vi i vores dagligdag betragter som en selvfølge – hvad enten det handler om elforsyningen fra de store kraftværker og ud på arbejdspladserne og i de enkelte hjem, eller det drejer sig om den uundværlige adgang til tv og internet.

 

 

 

Forsyningsop3

 

Jobmulighederne er gode for forsyningsoperatører. Ikke mindst indenfor offshore området vil de kommende år byde på stigende beskæftigelse. I det hele taget er forsyningssikkerhed noget, vi bliver stadig mere afhængige af over hele kloden.
Forsyningsoperatøren er et værdifuldt led i forsyningskæden, og står dagligt over for udfordringer af både håndværksmæssig og teknologisk art.

 

 

Kontakt Jens Høffner, uddannelsesleder på Skive Tekniske Skole, hvis du vil vide mere om uddannelsen til forsyningsoperatør.
Tlf. 9914 9278 eller mail
jho@skivets.dk